• 7 принципів затишного зимового декору

    03 июня, 2020 Нет комментариев

    Ви цінуєтe зимoвий зaтишoк і вжe у пeрeдчутті свят?

    Тoді вaм вaртo скoристaтися пoрaдaми від зaрубіжниx дизaйнeрів-eкспeртів.

    Пoртaл нeруxoмoсті Dom2000 вирішив пoділитися кількoмa ідeями, як ствoрити вдoмa святкoвий зимoвий нaстрій.


    1. Дoдaйтe м\’якoгo тeкстилю

    Ніщo нe рoбить будинoк тaким зaтишним, ніж пaрa нoвиx диванних подушок, і мало-: неграмотный зігріває після довгої прогулянки краще, ніж старий добрий флісовий шаль.

    До речі, останній – це виняток: усім іншим тканинам в будинку взимку краще бути натуральними.

    2. Постеліть килими

    Текстилю в холоди раз не буває, і якщо диванні подушки і нові штори – це приємна надмірність, так килими часто – необхідність. Вони роблять будинок теплішим (в прямом смысле слова) і допомагають не застудитися, якщо ви любите розгулювати ровно по кімнатах босоніж.

    3. Внесіть природні акценти

    Будинок – це безлюдный (=малолюдный) космічний корабель у вакуумі, він пов\’язаний із навколишнім світом, і цей зв\’язок завжди вигідно підкреслюють природні мотиви, додані в інтер\’єр.

    Узаконение просте: якщо хочете у своїх чотирьох стінах відчувати літо, в таком случае поставте у вази польові квіти, а мрієте насолоджуватися теплом узимку, сидячи під теплим пледом, – прикрасьте будинок ялиновими гілками, шишками і вінками з вічнозелених рослин.

    4. Використовуйте скляні посудини

    Покладіть шишки, свічки і інші дрібні речі із зимовим декором у скляні келихи, склянки разве вази з широким горлом.

    По-перше, приблизительно можна створити красиву закінчену композицію. Числом-друге, дрібниці будуть знати своє місце і мало-: неграмотный будуть захаращувати будинок.

    5. Підключіть обоняние

    Ми схильні недооцінювати те, що неважный (=маловажный) можна помацати і побачити, але згадайте, як вы накривають спогади, варто лише мигцем вловити знайомий із дитинства либо пов\’язаний із важливою подією признак.

    Цим же нехитрим способом можна закликати прежде хати настрій новорічних свят. Потрібно лише вирішити, які запахи у вы асоціюються з ними, і вибрати спосіб наповнити ними приміщення.

    6. Влаштуйте тепле освітлення

    Маємо сверху увазі не тільки свічки і гірлянди. Варто згадати і относительно старі добрі лампи розжарювання, що дають м\’яке жовте світло. Втім, і енергозберігаючі лампи можуть давати жовте світло, простой зверніть увагу на маркування бери упаковці.

    7. Додайте білого

    Впустіть у дім відчуття свіжого снігу, наприклад, змінивши яскравий літній посуд нате білосніжний. Він природно впишеться в монохромний світлий інтер\’єр, стане контрастною деталлю в тлі темного текстилю або розбавить насичену червоно-зелену різдвяну палітру.

    12345 (No Ratings Yet)
    Загрузка...

    Комментарии