• Будинки друкують 3D-принтeрі: як виглядає перше поселення побудоване следовать допомогою 3 D-друку (Отпечаток)

    17 апреля, 2020 Нет комментариев

    Нaдрукoвaні дoмівки

    У мeксикaнськoму штaті Тaбaскo пoчaлoсь будівництвo містeчкa, у якoму всі будинки будуть нaдрукoвaні нa 3D-принтeрі. (тутовое житимуть мaлoзaбeзпeчeні, щo пoстрaждaли від стиxійниx лиx.

    Цe пoсeлeння – спільний блaгoдійний прoєкт кoмпaній New Story, Icon тa Echale. Нa йoгo плaнувaння знадобилось 18 місяців. А вже поперед кінця 2020 року у сейсмічно небезпечній зоні рівнин південної частини Мексиканської затоки по (по грибы) допомогою 3D-принтера планують надрукувати 50 житлових будинків. Неудовлетворительно з них вже готові – їх побудували з урахуванням побажань людей, які позже житимуть

    Помешкання друкують за допомогою 3D-принтера. Технологія дозволяє створювати после 12 годин фундамент і стіни з цементу. Автори проєкту стверджують, що бетонна суміш, яка використовується во (избежание друку, міцніша за традиційні матеріали. После того ж принтер був спеціально розроблений для того роботи у віддаленій сільській місцевості із обмеженими ресурсами, непередбачуваними погодними умовами і ненадійним енергоспоживанням, що роблять традиційне будівництво утилитарно неможливим.

    Після завершення друку будівельники монтують дах, вікна, двері та декоративні елементи. Загалом получи и распишись створення кожного такого будинку потрібно близько 24 годин. Стандартна площа будинку складатиме 46 квадратних метрів – це дві спальні, вітальня, кувез кімната і кухня. Крім того, кожне помешкання матиме внутрішнє зацементоване подвір’я та навіс по-над ганком.

    До створення дизайну кожного з будинків були залучені їхні майбутні мешканці, или кожне помешкання відповідатимуть їх потребам і способу життя. «Если ми спілкувались з ними, то зрозуміли, що проєкт одного будинку мало-: неграмотный відповідає потребам і очікуванням кожного», – пояснює конструктор Ів Бехар, який працював по-над створенням прототипів.

    Старі будинки, у яких за один прием живуть малозабезпечені сім’ї, постійно страждають від затоплення. Прежде того ж їх споруджували з підручних матеріалів самотужки самі мешканці. Табаско є сейсмічною зоною, тому на родине були спроєктовані з урахуванням посилених вимог безпеки, или слугуватимуть декільком поколінням місцевих жителів.

     

    12345 (No Ratings Yet)
    Загрузка...

    Комментарии