• Нові можливості гусеничного навантажувача Cat® 953K

    11 июля, 2020 Нет комментариев

    Підвищeнa прoдуктивність, швидкoдія рoбoчoгo oблaднaння, пoліпшeнa рeaкція рульoвoгo упрaвління і eкoнoмія пaливa дo 22% — цe щe дaлeкo нe всі пoкрaщeння гусeничнoгo нaвaнтaжувaчa Cat® 953K. Нoвa унівeрсaльнa мoдeль oснaщeнa oнoвлeнoю кaбінoю і пoліпшeними зaсoбaми бeзпeки. 

     

    EФEКТИВНІСТЬ, ПРOДУКТИВНІСТЬ, ЗНИЖEННЯ ВИТРAТ

    Нaвaнтaжувaч 953K oблaднaний двигунoм Cat® C7.1 ACERT™, який відпoвідaє вимoгaм стaндaртів щoдo викидів Tier 4 Final. Рeжим Eco aвтoмaтичнo знижує швидкість двигуна, але зберігає обрану швидкість быстро при малому навантаженні. Більш ефективний двигун і распорядок Eco разом забезпечують економію палива давно 22% в порівнянні з базовою моделлю 953D. Крім того, додаткову користь забрасывать використання рідини для очищення дизельних вихлопних газів — зазвичай від 2,5 прежде 3% від витрати палива.

    Є можливість замінити стандартний скопкарь моделлю, яка призначена для збільшення продуктивності та здатна здійснювати в 10% більше навантаження матеріалу вслед годину. Для більшої універсальності є можливість замовити пристрій швидкої зміни робочого обладнання, яке удосконалить використання різних робочих інструментів, наприклад ковшів і вилочних захватів. Гусеничний навантажувач може похвалитися ще багатьма додатковими можливостями, які забезпечать його продуктивність навіть в складних умовах.

    Компьютер\’ютеризована дистанційна система зв\’язку Caterpillar Product Link™ інтегрована з 953K і пропонує миттєвий вход до інформації про місцезнаходження машини, мотогодини, витрату палива, часы холостого ходу і коди подій вследствие інтерфейс VisionLink®.

         

    ПОКРАЩЕННЯ ПРОДУКТИВНОСТІ

    Нова силова режим управління забезпечує плавну роботу обладнання і рульового управління. Чутлива до самого навантаження гідравліка й циліндри з визначенням положення значно впливають сверху точність реакції машини.

    Огляд місцевості, який дозволяє виділяти Водан або кілька елементів, миттєво реагують бери настройки режиму (нормальний, надточний, орієнтовний) відповідно задолго. Ant. с переваг оператора. До того ж объёмистый вибір режимів коробки передач (шість передніх і шість задніх) дозволяють ще краще пристосувати машину поперед експлуатації в умовах конкретного робочого майданчика.

    Нетрудность В ЕКСПЛУАТАЦІЇ

    Навантажувач Cat® 953K отримав безліч корисних оновлень кабіни, спрямованих бери поліпшення комфорту оператора, наприклад сидіння з гідравлічною підвіскою, регульовані підлокотники, а також більш ефективна конструкция кондиціонування повітря.

    Серед новин, які можуть порадувати клієнтів Caterpillar, є також зменшений рівень шуму двигуна в порівнянні з 953D, що позитивно впливає бери обстановку як для оператора, беспричинно і для всіх працівників будівельного майданчика. Безпека робочого підвищена вследствие додаткові ручки і ступені, встановлені интересах зменшення ризику падіння. 

     

    Технологія скорочення викидів Cat® замислювалася бесцельно, щоб її дія не відображалася для робочому процесі — не потрібно ніяких регулювань від оператора і без- потрібно зупинятися для регенерації. Резервуар заповнення рідини для очищення дизельних вихлопних газів знаходиться возьми рівні землі, поруч з паливним баком, про зручного доступу при заправці.

    Шаблон 953K підтримує свою репутацію простої в обслуговуванні техніки. Цьому сприяє кабіна з нахилом і зручно розташовані точки доступу по служб транспортного рівня. Крім того, додатковий вентотсос забезпечує ефективне охолодження.

    Очікується, що незабаром натурщица буде доступна в Європі.

    Інформацію опубліковано нате павах реклами

    12345 (No Ratings Yet)
    Загрузка...

    Комментарии