• Економте час та пальне з інноваційним екскаватором CAT® 330

    05 августа, 2020 Нет комментариев

    Вдoскoнaлeні 30-тoнні eкскaвaтoри Caterpillar – 330 і 330 GC дaють мoжливість підвищити рівeнь прoдуктивнoсті рoбіт, мінімізувaти витрaти нa пaльнe і ТO, a тaкoж, в пoрівнянні з пoпeрeдніми вeрсіями, знaчнo підвищують кoмфoрт oпeрaтoрa. В іннoвaційниx мoдeляx відміннo пoєднуються унікaльні xaрaктeристики в целях підвищeння прoдуктивнoсті і знижeння витрaт підрядникa.

    Мoдeль Cat® 330 GC зaбeзпeчує нaйкрaщий бaлaнс eфeктивнoсті, пaливниx і eксплуaтaційниx витрaт. Підсумoк – висoкoпрoдуктивний eкскaвaтoр з мінімумoм витрaт для годину.

    Зростання паливної продуктивності прежде 20%

    Механізм екскаваторів Cat® передбачає мінімальний рівень споживання пального получи одиницю роботи в порівнянні з попередніми моделями: близько 20% в (видах моделі в порівнянні з моделлю 330 F)і близько 15% в порівнянні з моделлю 330 D2.

    З новим адаптивним режимом робота двигуна і системи гідравліки автоматично підлаштовується під умови копання, оптимізуючи витрату пального і продуктивність. З метою ще більшого зменшення паливної витрати обороти двигуна знижуються автоматично, якщо немає необхідності в гідравлічному зусиллі. Основний гідравлічний розподільник техніки виключає потребу в лініях управління і мінімізує втрати тиску і витрату пального.

    У новій системі охолодження задіяні реверсивні електричні вентилятори, що подають потрібний потік повітря і автономно регулюють температуру мастила, радіатора і послідовного повітро-повітряного охолоджувача.

    Cat® 330 оснащений значною противагою – 6700 кг, завдяки чому вдається піднімати об\’єкти майже сверху 10% важче, ніж екскаватори 330F, і до самого 15% важче, ніж моделі 330 В і 330 D2. Вслед рахунок великого обсягу повороту, збільшеному приводу поворотної платформи і опорного підшипника крутний штрих Cat® 330 на 5% вище того ж критерію в минулих моделях, що значно полегшує процес засипання і підйому возьми схилах.

     

     

    Зменшення витрат Так до 20%

    Інноваційні моделі екскаваторів Cat® виділяються сверху тлі інших тривалим експлуатаційним періодом і налагодженими інтервалами технічного обслуговування. Це дозволяє мінімізувати витрати технічного обслуговування перед 20% в порівнянні з попередніми версіями.

    Якщо порівнювати інноваційний повітряний фільтр Cat® з фільтрами завчасної, грубої та тонкої остатки з попередньою версією, то він відрізняється подвоєною пилеємністю. Інноваційний гідравлічний фільтр відрізняється експлуатаційним періодом в 3000 мотогодин, що возьми 50% більше в порівнянні з попередньою моделлю.

    Фільтри паливної системи необхідно обслуговувати черезо 1000 мотогодин, що на 100% більше у порівнянні з попередніми фільтрами. Злив рідини і осаду з паливної системи і індикатор рівня мастила знаходяться близько Водан до одного на рівні землі, по (по грибы) рахунок чого вдається прискорити і підвищити рівень безпеки планового Так.

    Всі кабіни екскаваторів нового покоління мають стандартне оснащення: запускание двигуна за допомогою одного натискання кнопки, немалый сенсорний екран з поворотними перемикачами, концепция шумоізоляції і захисний механізм при перекиданні. Исполнение) кабін доступний пакет Comfort, Deluxe, а також Premium интересах певних областей, які здатні ще більше підняти рівень комфорту і безпеки оператора.

    Deluxe і Premium передбачають відкидну панелька управління, що значно полегшує вхід в кабіну і вихід з неї. Інноваційні модернізовані пружні опори зменшують рівень вібрації кабіни получай 50% в порівнянні з минулими моделями. Великі віконні конструкції забезпечують ідеальну видимість. Оператору надходить зображення з декількох камер, які кріпляться додатково прежде техніки, що істотно покращує оглядовість усіх напрямків. Оперативність дій та зручне розміщення кнопок джойстика забезпечують оператору тонке налаштування параметрів продуктивності.

     

    12345 (No Ratings Yet)
    Загрузка...

    Комментарии