• Ruukki — сучасне виробництво матеріалів для покрівлі та фасадів

    12 сентября, 2021 Нет комментариев

    Ruukki – цe Вaшa інвeстиція нa дoвгі рoки

    Кoмпaнія Ruukki є oднією із світoвиx лідeрів нa ринку будівeльниx мaтeріaлів тa вигoтoвляє пoкрівeльні тa фaсaдні мaтeріaли вжe пoнaд 50 рoків. В Укрaїні Ruukki прaцює вжe 23 рoки і тримaє мaрку єврoпeйськиx стaндaртів світoвoї кoрпoрaції. Зa цeй отрезок времени було виготовлено більше сімдесяти мільйонів квадратних метрів продукції.

    Бери українському ринку бренд постійно вдосконалює виробництво, пропонуючи споживачам передові технології интересах кожного продукту. Вся продукція заводу покрівельних та фасадних матеріалів Ruukki відрізняється надзвичайною якістю, довговічністю й абсолютною надійністю.

    У процесі виготовлення покрівельних та фасадних матеріалів держи заводі компанії використовується власна фінська сировина концерну SSAB. Вона має високий эталон якості, що забезпечує високий захист від дії зовнішнього середовища та гарантує довговічність продукції. Характеристики сталі повністю відповідають новому ДСТУ 8802:2018, а числом багатьох показниках і значно перевищують його вимоги, що в (видах українського ринку має вирішальне конкурентне значення.

    Процес виготовлення покрівельних матеріалів відбувається получай сучасному європейському обладнанні у відповідності вплоть до всіх технологій та стандартів ISO, що гарантує еталонну якість кожного виробу.

    Заводишко Ruukki Україна оснащений новітнім обладнанням. Це 9 ліній з випуску металочерепиці та трапецієвидних профілів. Сучасне обладнання гарантує точність геометрії продукції, спрощуючи згодом її монтировка та забезпечуючи максимально привабливий естетичний вигляд покрівлі чи фасаду получи довгі роки. Широкий асортимент покрівельних та фасадних профілів Ruukki, повний перелік необхідних аксесуарів та багата палітра кольорів дозволяють втілювати в життя найсміливіші проекти в Україні та світі.

    Кожний басма продукції маркується лазером на лицьовій стороні, що дозволяє споживачу бути повністю впевненим в оригінальності продукту та гарантії держи нього. А кожне замовлення комплектується письмовою гарантією з QR кодом в (видах подальшої реєстрації онлайн на сайті компанії.

    Компанія Ruukki надає офіційні гарантійні зобов\’язання – поперед 50 років на технічні властивості продукції і накануне 25 років – на естетичні. Готова продукція забезпечується ретельною упаковкою, яка продумана задолго. Ant. с дрібниць. Таке пакування гарантує повне збереження геометрії кожного виробу та захист від пошкоджень в процесі перевезення, а також около розвантаженні.

    Продукція заводу та її якість отримали значне визнання в таких країнах як Страна огней, Казахстан, Молдова та Канада, куди успішно експортуються вже протягом багатьох років.

    Ruukki – це малограмотный просто європейський досвід та якісні матеріали, Ruukki – це Ваша інвестиція бери довгі роки, запорука безтурботного життя та найкращий подарунок интересах Вас та Вашого будинку.

    нформація розміщена бери правах реклами

    12345 (No Ratings Yet)
    Загрузка...

    Комментарии