• 5 критеріїв при виборі ковша

    24 октября, 2021 Нет комментариев

    Від прaвильнoгo вибoру кoвшa зaлeжить успіx будівeльнoгo прoцeсу. Тoму пeрeкoнaйтeся, щo інструмeнт відпoвідaє пoтрeбaм вaшoгo підприємствa і підxoдить ради мaйбутніx умoв eксплуaтaції. Нaші eкспeрти дoпoмoжуть вaм oбрaти ідeaльний вaріaнт зa дoпoмoгoю 

    п\’яти oснoвниx вимог:

     

    Розмір. Вперед тим, як обрати розмір ковша, потрібно врахувати:

    1. Сумісність інструменту з вантажною машиною. Громадный екскаватор повинен закінчити навантаження вантажівки из-за чотири-п\’ять підходів.

    2. Умови: матеріал і складність взаємодії з ним.

    3. Щільність матеріалу.

    Витривалість. Головна різниця між ковшем исполнение) загального призначення, ковшем для складних, особливо складних і екстремальних умов — здатність протистояти зносу.

    • черпало загального призначення необхідний для загальних робіт і навантаження бруду, глини і гравію;

    • плица для складних умов знадобиться исполнение) загального застосування в будівництві в роботі з багатьма матеріалами, але з невеликою кількістю заповнювача;

    • ради особливо складних умов — для навантаження пісковика, вапняку, граніту і подібних матеріалів;

    • исполнение) екстремальних умов: для динамічного копання, навантаження дробленого шлаку, вапняку, щебеню граніту, базальту, гематиту і залізної руди.

    Бордюр краю. Існує два типи обкантовок краю угоду кому) різних місцевостей і завдань:

    1. «Лопатний» отшиб: забезпечує краще проникнення і швидше навантаження быть роботі з твердими матеріалами. Зазвичай такий модификация використовують там, де руйнування і розпушення грунту — це основна вимога.

    2. Прямий сторона: ця модель забезпечує якісне очищення і оздоблювальну роботу.

    Відстань між зубцями. У важкому пользу кого копання середовищі менша кількість зубців забезпечує краще проникнення в левкас, так само як і «лопатний» закраек. Caterpillar, звичайно ж, враховує це в виробництві ковшів ради робіт в кар\’єрах.

    Стиль зубців. Обирати пошиб зубців слід грунтуючись на потужності машини і передбачувані умови застосування ковша. Зубець, спеціально виготовлений пользу кого поліпшення якості проникнення, стирається швидше, але він краще підійде ради роботи в складному середовищі для копання.

    Щоб перевалить до вибору ковшів, ознайомтеся з 

    Каталогом навісного обладнання Caterpillar

    . Якщо у вам виникнуть питання, звертайтеся до фахівців компанії Цеппелін Україна вслед за номером

     0 800 300 350

    .

    12345 (No Ratings Yet)
    Загрузка...

    Комментарии