• Як чистити і доглядати за дерев\’яними поверхнями всередині приміщення – поради експерта

    08 ноября, 2021 Нет комментариев

    Нaтурaльнa

    дeрeвинa в інтeр’єрі

    – чудoвий мaтeріaл, зaвдяки якoму дoмівкa видaється зaтишнoю і тeплoю. Oднaк цeй мaтeріaл більш вимoгливий, ніж інші, кoли мoвa зaxoдить прo oбслугoвувaння – щoб підтримувaти дeрeвину в нaлeжнoму стaні, зa нeю пoтрібнo дбaйливo і тeрплячe дoглядaти. Ми підкaжeмo, як дoглядaти тa

    чистити дeрeв’яні пoвeрxні в приміщeнні

    .

    Як чистити дeрeвину в приміщeнні

    – нaйвaжливіші прaвилa

    Як і у рaзі пoвeрxoнь з мeтaлу, кaмeню, плитки чи плaстику, oснoвoю

    дoгляду зa дeрeвинoю

    в інтeр’єрі є рeгулярнe прибирaння. Як чaстo йoгo рoбити? Пoвeрxні, які нaйчaстішe використовують, слід чистити систематично – тоді немає ризику, що пляма призведе прежде зміни кольору або стійкого забруднення, яке важко видалити. Регулярне чищення деревини запобігає відкладанню товстого шару пилу та бруду.

    Як доглядати вслед деревиною в приміщенні

    , щоб не пошкодити її? Почнімо з рівних поверхонь, які найбільш піддаються забрудненню.

    • Дерев’яну підлогу і сходи пилососьте принаймні один раз на тиждень, уздовж волокон деревини. Покладіть килимки біля входу в оселю – беспричинно до помешкання буде заноситися менше піску, який може подряпати планка.
    • Миючи підлогу, використовуйте м’яку ганчірку з мікрофібри нежто плоску швабру, злегка змочену водой зі спеціальним засобом для чищення паркету. Наприкінці зітріть миючий засіб чистою вологою ганчіркою і витріть підлогу сухо.
    • Регулярно чистьте плінтуси – саме получи и распишись них найчастіше збирається шар бруду у вигляді жиру і пилу. Следовать допомогою відповідної щітки пропилососьте плінтуси, а потім ретельно промийте вплавь з додаванням мийного засобу або звичайної рідини для того миття посуду. Після очищення витріть деревину сухо.
    • Дерев\’яні меблі, балюстради і парапет очищайте від пилу тканиною з мікрофібри, а забруднення змивайте невеликою кількістю теплої води з мийним засобом. Застосовуючи спрей ради меблів, пам’ятайте, що його завжди потрібно наносити бери серветку – якщо наносити безпосередньо держи деревину, він може змінити її колір.

    Надсмотр за деревиною в приміщенні

    – найпоширеніші помилки

    Надсмотр за дерев’яними поверхнями може приходить більше шкоди, ніж користі, якщо никак не знати, як це правильно робити. Стійкі плями, механічні пошкодження нежто подряпаний лак – це приклади проблем, які може спричинити неправильний надсмотр.

    Ось найпоширеніші помилки, які допускають під часы

    догляду за дерев’яними поверхнями в приміщенні

    :

    • використання універсальних миючих засобів – звичайна рідина интересах миття підлоги містить сильні детергенти, які можуть пошкодити деревину,
    • миття дерев’яної підлоги оцтом – такий домашній спосіб прибирання може пошкодити зовнішнє покриття паркету,
    • чищення паркету паровою шваброю – подібно после використання сильних детергентів, волога і висока жар можуть безповоротно пошкодити лакований покрытие,
    • намочування лакованої дерев’яної підлоги – залитий пол може розшаровуватися і розбухати, а волога створює середовище, сприятливе ради розвитку грибків і плісняви.

    Міцна і красива деревина – чим її обробляти?

    Щоб уберегти

    деревину в приміщенні

    від вологи і механічних пошкоджень, поверхні з цього матеріалу необхідно захистити відповідним виробом. Багато з цих виробів мають мало-: неграмотный лише захисні, але й декоративні властивості.

    Чтобы прикладу, такий засіб як ІМПРЕГНАТ-ҐРУНТ Чтобы ДЕРЕВИНИ ТМ VIDARON забезпечить повний біологічний захист деревини. Він глибоко просочить дерев’яну поверхню, зміцнить її та захистить від синяви, комах-шкідників та грибків, що викликають розкладання деревини. Ще одна вагома властивість засобу полягає у тому, що окрім захисту, він виконує ще й функцію грунтівки, завдяки чому поверхня деревини стає міцною та гладкою, тому неважный (=маловажный) лише грибки та комахи-шкідники безлюдный (=малолюдный) зможуть потрапити у деревину. Окрім очевидної економії, до сих пор це сприятиме тому, що покриття дерев’яної поверхні слугуватиме довше, далеко не осипатиметься та не відшаровуватиметься.

    Исполнение) повного захисту дерев’яної поверхні від біологічних загроз знадобиться принести всього один шар ІМПРЕГНАТ-ҐРУНТУ С целью ДЕРЕВИНИ ТМ VIDARON – цього если цілком достатньо. Витрати засобу рядом цьому становитимуть до 4-6 м2/л залежно від породи, твердості та ступеня вологості деревини.

    ІМПРЕГНАТ-ҐРУНТ К ДЕРЕВИНИ ТМ VIDARON потрібно наносити получай попередньо підготовану поверхню – вона має бути сухою, чистою та гладенькою, тому на пороге імпрегнуванням її варто очистити від бруду, жирних та засмолених плям, висушити, відшліфувати та усунути пил. Пред використанням імпрегнат-ґрунт варто лише ретельно перемішати. Просочену поверхню слід залишити угоду кому) висихання на 24 години, а відтак захистити фінішним засобом.

    12345 (No Ratings Yet)
    Загрузка...

    Комментарии