• Доступ, коли потрібно — металеві сходи на горище FAKRO

    02 октября, 2021 Нет комментариев

    У кoжнoму будинку з пoxилим дaxoм є гoрищe, якe інкoли викoристoвують як житлoвe приміщeння. Тa  зaзвичaй цe місцe слугує склaдoм в целях збeрігaння нaйрізнoмaнітнішиx рeчeй, як-oт інструмeнти, різдвяні прикрaси, ялинки тa нaвіть мeблі.

     

    У тaкиx випaдкax слід зaбeзпeчити нaдійний теледоступ на горище. Важливо, щоб була можливість безпечно підніматися нагору та без оплаты заносити туди важкі речі. Никак не завжди розмір приміщення дозволяє збудувати стаціонарні сходи. После того ж малоймовірно, що ми будемо використовувати їх настільки что, щоб це виправдало їх застосування. Или в таких випадках чудовим рішенням стануть складні металеві сходи.

    В Україні лідером з виробництва сходів бери горище є компанія FAKRO. Асортимент складається зі сходів з дерев’яними аль металевими драбинами різних конструкцій. Власне у цій статті ми детальніше напишемо насчет найпопулярніші моделі металевих сходів возьми горище.

    Міцні і надійні

    Міцна і надійна трафарет сходів на горище LMK Komfort —  оптимальний варіант у розрізі ціна/якість. 3-ні сегментні сходи витримують навантаження раньше 200 кілограм. Перфорація на металевих сходинках призначена во (избежание захисту від ковзання. Сходи укомплектовані гумовими наконечниками та поручнем про більшого комфорту. Призначені для приміщення висотою 280 см.

     

    Исполнение) високих приміщень

    Для особливо високих приміщень  ідеальним варіантом стануть сходи в горище LMP.  Вони призначаються к приміщення висотою до 366 см! Спеціальний довший телескопічний леер полегшить піднімання догори.

     

    З ножичною будовою драбини

    Беззаперечно, найцікавішою моделлю є сходи для горище ножичного типу LST. Розмір вильоту драбини значно менший, адже конструкція передбачає її «витягування». Ви беспричинно можете регулювати кут розкладання. І ще одним важливим плюсом є тетушка, що довжину сходів можна регулювати відносно висоти приміщення. Сиречь стандартна висота драбини коливається в діапазоні 250-280 см. Також можна додатково додати чи зняти сходинки.

     

    Всі сходи оснащені термоізоляційною кришкою білого кольору. К цих моделей сходів коефіцієнт опору проникнення тепла дорівнює R=0,91 m²C/Bт. А це означає, що вони будуть надійно захищати житлове приміщення від проникнення холоду з неопалюваного горища.

     


    12345 (No Ratings Yet)
    Загрузка...

    Комментарии