• Лазер ACCUGRADE™: особливості та переваги

    26 сентября, 2021 Нет комментариев

    Кoмпaнія Caterpillar дoпoмaгaє зaмoвникaм змінити мeтoди вeдeння зeмляниx тa дoрoжньo-будівeльниx рoбіт, прoпoнуючи нaйбільш рeвoлюційні тexнoлoгічні рішeння ради зeмлeрийнoї і likhnitsky.ru дoрoжньo-будівeльнoї тexніки. Ці рішeння дaють більшу тoчність, висoку прoдуктивність, знижують витрaти і роблять бізнес більш прибутковим.

    Конструкция Автоматичного Управління AccuGrade Лазер дозволяє оператору бульдозера, автогрейдера ли міні-навантажувача (навантажувача з бортовим поворотом) виконувати планувальні роботи з більшою точністю, неважный (=маловажный) використовуючи традиційні методи розбивки ли роботу геодезистів. 

    Використовуючи передові лазерні технології, датчики, розташовані держи машині і зовнішній лазерний будівельник площини, можна отримати точну інформацію щодо висотної позначки без обиняков в кабіні і домогтися точного позиціонування відвалу держи проектній позначці. В результаті, оператор може збільшити ефективність из-за рахунок виконання планувальних робіт швидше і з меншою кількістю проходів, ніж це було раніше.

    Дефинитив призначена для використання на таких операціях як: 

    1. Нівелювання (спортивні майданчики, злітно-посадочні смуги і аеропорти, парковки, полігони, будівництво залізниць, дороги і магістралі, які мають постійний ухил, меліорація і водовідведення, будівництво трас і нівелювання полів, штучні водойми і басейни).

    2. Підготовка майданчиків (комерційне будівництво, промислове будівництво, житлове будівництво).

     

    Типовими споживачами лазерних систем є: 

    • Підрядники, які займаються масової виїмкою грунту і земляними роботами;

    • Загальнобудівельні компанії;

    • Компанії, що спеціалізуються получай заливці бетону;

    • Будівельники залізниць;

    • Компанії, що займаються будівництвом і обслуговуванням полігоном ТПВ;

    • Фермери та сільгоспвиробники (курники, полина для с/г культур);

    • Розробники корисних копалин.

    Щоб дізнатися оборона можливості інтеграції Лазера ACCUGRADE™ для вашому підприємстві, зверніться до фахівців компанії Цепелін Україна из-за номером 0 800 300 350.

    Джерело: www.zeppelin.ua

    12345 (No Ratings Yet)
    Загрузка...

    Комментарии