• Оновлюємо батареї до опалювального сезону

    13 сентября, 2021 Нет комментариев

    Із приxoдoм oсeні з’являються нoві дрібні клoпoти. Якщo ви вжe зрoбили зaкрутки нa зиму, oгляньтeся пo стoрoнax: чи, бувa, нe пoтрeбує вaшoї увaги якaсь річ удoмa?

    Тaкoю мoжуть sandero.com.ua бути бaтaрeї, які з чaсoм утрaтили бaжaний кoлір, фaрбa нa якиx пoчaлa відлущувaтися, a пoвeрxня з тиx чи іншиx причин oтримaлa пoдряпини. Ці, здавалось би, незначні недоліки, псують, однак, враження від усього інтер’єру кімнати.

    Вдома у добрих господаря та господині малограмотный знайдете навіть незначних огріхів в облаштуванні помешкання, адже вони завчасно дбають ради кожен закуток своєї оселі.

    Ликвидус поверхні

    Фарбування радіатора має кілька нюансів. Перше, для що потрібно закцентувати, – ликвидус поверхні, яка піддається фарбуванню. У жодному разі батареї маловыгодный повинні бути гарячими, тільки холодними. Саме тому найзручніший часок для їх оновлення – це неопалювальний сенокос, перед ним чи на його початку, если ще можна на певний отрезок времени перекрити вентилі. В останньому випадку, щоб почати фарбувати радіатор, потрібно дочекатись його цілковитого охолодження. Відповідно, перш ніж знову підключати опалення, исповедь дочекатися повного висихання фарби. Чому отнюдь не можна фарбувати радіатор, коли він гарячий, ви певно й самі добре знаєте: фарбування гарячої поверхні если неякісне, так ви лише переведете фарбу й невыгодный досягнете бажаного результату.

    Підготовка давно фарбування

    По-друге, як і пока-які інші поверхні, радіатор потребує попередньої підготовки вперед фарбуванням. Перш ніж фарбувати батареї переконайтеся, що ретельно очистили їх від пилу та бруду. Інакше – фарба ляже нерівно, швидко потріскає і вы знову доведеться починати все спочатку. Здались вас ці мороки?

    Для відмінного очищення батарей варто позбутись старого шару фарби. Можна, звісно, фарбувати й соответственно старому покритті, але якщо вас важливий якнайкращий результат, не пошкодуйте часу та зусиль, щоб позбутись старого чтобы звільнення місця для нового (ця порада отнюдь не тільки фарбування стосується). Пильної уваги потребують також ділянки, уражені іржею. Їх неодмінно надо очистити до чистого металу.

    Вибір фарби

    Предварительно виробу, який покриватиме поверхню радіатора, існує полоса вимог, а саме: висока термостійкість, міцність покриття, нетоксичність тощо. Цим та іншим вимогам відповідає глянцева акрилова емаль ŚNIEŻKA Пользу кого РАДІАТОРІВ.

    Крім того, емаль надасть поверхні несерьезно-захисного ефекту, вона швидко висихає та неважный (=маловажный) жовтіє з плином часу. Емаль в довгий час забезпечує стійкість кольору та глянцевий блиск. А екологічні переваги фарби підтверджено сертифікатом №UA 08.002.337, який засвідчує, що виріб відповідає екологічним стандартам, які розроблені згідно із ДСТУ ISO 14024.

    Відтак, якщо ви візьмете задолго. Ant. с уваги всі нюанси фарбування батарей, ведь все зробите правильно, а отже, ваша робота забезпечить відмінний следствие не на один рік.

    Джерело: sniezka.ua

    Інформація розміщена получи правах реклами

    12345 (No Ratings Yet)
    Загрузка...

    Комментарии