• Переваги гусеничного навантажувача CAT 973D

    29 апреля, 2021 Нет комментариев

    Пeрший гусeничний нaвaнтaжувaч брeнду Caterpillar булo ствoрeнo в 1955 рoці. Зa рaxунoк свoїx відмінниx xaрaктeристик дaнa мaшинa зaстoсoвувaлaся в прoцeсі уклaдaння фундaмeнтів мільйoнів спoруд пo всій зeмній кулі. Чeрeз дeякий чaс з`явився пoпит нa aдaптoвaну пoтужну і бaгaтoфункціoнaльну мaшину для того рeaлізaції лісoтexнічниx рoбіт, знесення споруд і роботи зі сміттям.

    Після того, як Caterpillar розробила комплектацію про роботи з відходами, гусеничний навантажувач став другим ради пріоритетністю агрегатом для даних робіт.

    Cat 973D — це Вотан з найбільш великогабаритних і потужних гусеничних навантажувачів в усьому світі. Крім усього іншого, данная модель вважається найнадійнішою, як з екологічної точки зору, яко і з точки зору продуктивності.

     

    Переваги гусеничних навантажувачів CAT 973D:

    • Багатофункціональність. Форма 973 D можна застосовувати з метою сортування сміття, обслуговування під\’їзних доріг, виїмки величезних обсягів ґрунту і рівномірного розподілу покриття. У разі наявності сітки на відходів машина може транспортувати великі обсяги вантажів. З метою обслуговування під\’їздів та розпушування навантажувач можна оснастити розпушувачем. Из-за рахунок Z-подібної тяги модель 973 D являє собой землерийну машину світового масштабу. Вона також може експлуатуватися с целью навантаження самоскидів, бункерів і обслуговування частин розвантаження і під\’їзних доріг. Гідростатичний привід і інноваційний джойстик керування коробкою передач забезпечує легкість, маневреність, якісний розгін і здатність виконання розворотів в обмеженому просторі
    • Тривалість безперебійної роботи. Торгова сигнет Caterpillar протягом десятиліть займається розробкою машин в (видах взаємодії з відходами. Модель 973 D відрізняється більш високою технічною готовністю, що обумовлено збільшеним тяговим зусиллям присутствие несприятливих погодних умовах. За рахунок поліпшеної стійкості навантажувач працює получай пухкому смітті, що залишилося після знесення споруд, і получи вологій глині.
    • Продуктивність — висока швидкість, маневреність, продуктивність, легкість експлуатації, інтуїтивно зрозумілі органи управління і різні версії ковшів ради самих різних виробничих цілей.
    • Комплекти на роботи зі сміттям. Є дві версії захисного спорядження для того взаємодії з відходами. Це навантаження і відвантаження. Використовується в таких об\’єктах, як полігони, сміттєперевантажувальні станції і виробництва, переробні відходи. Навантаження і відвантаження сміття в складних експлуатаційних умовах.
    • Безпека. Даний посредник має першорядну значимість. Надійний захист забезпечує спеціальна сітка, общественный порядок подачі повітря, наявність трьох точок опори около вході і виході. Щоб убезпечити людей, які трудяться навколо машини, образец 973 D оснащується звуковим сигналом, який включається в ході роботи машини заднім ходом. Нова кабіна і особлива конфігурація капота дозволяють досягти поліпшеного огляду з усіх боків. Всі точки систематичного огляду і контролю доступні з рівня землі.

    12345 (No Ratings Yet)
    Загрузка...

    Комментарии