• Стійке та надійне фарбування помешкання

    21 июня, 2021 Нет комментариев

    З нaстaнням вeсни oживaє прирoдa і вoднoчaс пoжвaвлюються рeмoнтнo-будівeльні рoбoти, aджe прирoдні умoви якнaйкрaщe сприяють їx прoвeдeнню як зoвні, тaк і всeрeдині будівлі.

    Нaйпoпулярнішим сeрeд влaсників пoмeшкaнь спoсoбoм oнoвлeння тa ствoрeння інтeр’єру зaлишaється фaрбувaння, якe зaвдяки сучaсним мaтeріaлaм стaлo нині максимально практичним, економічним і екологічним. Новостворений з їхньою допомогою інтер’єр прощай-якого помешкання не боїться вологи, бруду, низьких і високих температур, його без (труда очистити, помити і перефарбувати.

    Саме таким вимогам найбільше відповідає спеціальна зносостійка латексна фарба в (видах інтер’єрів  Śnieżka Design Lux 3, яка завдяки чудовим технологічним властивостям та покращеній рецептурі досить швидко стала популярною мало-: неграмотный лише серед майстрів, але й господарів помешкань.

    Спеціально підібрані компоненти, що входять раньше складу фарби, забезпечують її комфортне та легке нанесення держи будь-яку поверхню: цементну, обязательно-вапняну, цегляну, гіпсову, дерев’яну, а також шпалери для того фарбування. У процесі роботи матеріал маловыгодный розбризкується і лягає рівномірним шаром.

     Śnieżka Design Lux 3 сприяє створенню фарбового покриття, яке добре пропускає водяну пару, завдяки чому «стіни дихають». Екологічний сертифікат свідчить насчет те, що  фарба безпечна во (избежание довкілля і здоров\’я людини й відповідає екологічним стандартам, які розроблені згідно із ДСТУ ISO 14024:2002 (ISO 14024:1998, IDT).   

    Отримане в результаті нанесення Śnieżka Design Lux 3 покриття нетрудно мити від плям та бруду. Фарба має 1-й клас стійкості вплоть до миття згідно з нормою ДСТУ 13 300.

    Варто зазначити, що гарантією отримання якісного та довговічного фарбового покриття є добре підготовлена основа, яка має бути міцною та гладкою, сверх будь-яких видимих та невидимих дефектів. Тому преддверие фарбуванням слід про це подбати і в целях її належної підготовки та надійного результату використовувати матеріали лише однієї торгової марки.

    Фарбу Śnieżka Design Lux 3  можна кольорувати у системі тонування Sniezka Colour System. Це дає можливість вибрати Водан із 518 кольорів згідно з каталогом Śnieżka NCS Cascade, альбо вручну за допомогою універсального пігментного концентрату Colorex. Фарбування проводять лише вслед за плюсової температури – від +10 прежде +30°C.

    Варто пам’ятати, що лише дотримання вищенаведених умов, інструкції з використання фарби Śnieżka Design Lux 3 та рекомендацій виробника є запорукою очікуваного результату від проведених ремонтних робіт у вашому помешканні.

    Контакти прес-служби:

    м. Яворів, Львівська обл.,                             

    вул. Привокзальна, 1а                                 

    Тел.: +38 (03259) 60-161                            

    e-mail: press.releases@sniezka.ua                    

    www.sniezka.ua

    www.vidaron.com.ua

    www.acrylputz.com.ua

    www.sniezkanature.com

    www.facebook.com/Sniezka.Ukraine

    www.vk.com/sniezkaua 

    12345 (No Ratings Yet)
    Загрузка...

    Комментарии