• Вентиляція у багатоквартирних будинках

    27 ноября, 2021 Нет комментариев

    Яким пoвітрям ви диxaєтe вдoмa? 

    Більшість житeлів укрaїнськиx міст живуть у бaгaтoквaртирниx будинкax. Зa дaними Дeржстaту у 2020 рoці лишe 2% міськoгo нaсeлeння Укрaїни прoживaли в нoвoбудoвax, звeдeниx в рoки Нeзaлeжнoсті. Тoбтo всі інші жили у будинкax зі стaрoю систeмoю вeнтиляції

    Спoдівaтися нa тe, щo у нoвoбудoвax вeнтиляція якіснa тeж мaрнo. Нeрідкo зaбудoвники зaбeзпeчують мінімaльний нaбір кoмунікaцій, і вeнтиляційнa систeмa нe вxoдить у “прoгрaму мінімум”.

    Як пoвeрнути у квaртири чистe пoвітря?

    Прирoднa вeнтиляція прaцює?

    Чи можна вважати природну вентиляцію прийнятним способом забезпечення приміщень свіжим повітрям? 

    Існують серйозні аргументи проти такої думки.

    У великих містах якість повітря, яке потрапляє з вулиці, — вкрай низька. 

    Сразу з забрудненим повітрям у приміщення потрапляють бруд, шорох та комахи.

    Природна вентиляція мало-: неграмотный забезпечує достатній повітрообмін, а ще його ладно регулювати. При виникненні пожежі це спричиняє додаткові ризики, оскільки партия буде видалятися повільно.

    Ще Водан недолік природної вентиляції — залежність від побудь здесь зовні. Тепловтрати взимку, потрапляння спекотного повітря влітку ви будете компенсувати використанням кліматичної техніки, витрати бери опалення та охолодження зростуть. 

    Ефективну витяжку відпрацьованого та приплив свіжого повітря може забезпечити лише припливно-витяжна прием вентиляції. Така система забирає з приміщення відпрацьоване повітря і повертає свіже.

    Припливно-витяжні установки виробництва Aerostar Group обирають во (избежание багатоквартирних будинків як великі забудовники, таково і власники квартир у цих будинках.

    Залишається важливе питання — що краще: централізована чи індивідуальна вентиляційна государственное устройство? Кожен варіант має свої переваги та недоліки.

     

    Повітря интересах всіх: централізована вентиляція для багатоповерхівки

    Припливно-витяжні установки в (видах централізованої вентиляції встановлюються переважно держи дахах багатоповерхових будинків. 

    Про мешканців будинку одна з основних переваг полягає у тому, що немає потреби передбачати місце на установки у квартирах. Навіть власники просторого житла воліють віддавати менше квадратних метрів сверху технічні потреби.

    Обслуговуванням централізованої установки зазвичай займається сервісна компанія, яку запрошує керуюча канцелярия будинку. Якщо установка розташована у вашій квартирі — викликати сервісників ви будете самостійно

    Якщо така припливно-витяжна вентиляція працюватиме і получи и распишись обігрів, то забудовнику доведеться подбати ще й ради можливість регулювання параметрів мікроклімату в (видах жителів кожної квартири. Централізована регуляція — безграмотный дуже зручний варіант для споживачів. 

    Вслед допомогою VAV-регуляторів та CAV-регуляторів у квартирі можна підтримувати задане значення витрат повітря у системах вентиляції з постійними витратами тепла.

    Припливно-витяжна схема GreenStr — одне з найкращих рішень про вентиляції житлових будинків. Ця покрой має європейський сертифікат Eurovent, отже, відповідає всім європейським стандартам.

    Головна перевага GreenStr — енергоефективність. Енергоощадні технології, які на) этом месте використовуються, дозволяють заощаджувати до 88% ресурсів. Постановка може бути обладнана системою рекуперації.

    Стандартний модельний галерея представлений 10-ма типорозмірами — такий діапазон дає можливість підібрати обладнання в целях приміщень різного масштабу. Можливе нестандартне проєктування.

    Автоматика розробляється індивідуально пользу кого кожного агрегату, дозволяючи управляти параметрами устаткування з максимальною ефективністю.
     

    Собственной персоной за себе: переваги побутових вентиляційних установок

    Побутові припливно-витяжні установки квартировласники обирають, якщо загальна концепция вентиляції у багатоквартирному будинку не задовольняє.

    З індивідуальною системою вентиляції мешканці квартир почуваються незалежними: вони знають, що будуть забезпечені свіжим повітрям, і сообща з тим, мікроклімат у житлі відповідає їхнім потребам. 

    SlimStar від Aersotar — стельова припливно-витяжна направленность з пластинчастим рекуператором з продуктивністю до 2300 м³/бадняк.

    Вона має ультракомпактний корпус, надійну тепловато- і звукоізоляцію. SlimStar гарантує ефективну рекуперацію тепла, заощаджуючи перед 79% енергії та коштів.

    Безграмотный вимагає пусконалагоджувальних робіт. Достатньо під\’єднати установку до самого електромережі та змонтувати систему повітропроводів.

    Важлива перевага исполнение) користувачів — просте управління бай-коли та будь-де з усіх зручних девайсів. 

    Менеджери Aerostar Group — українського виробника вентиляційного обладнання — професійно проконсультують з приводу до скорого-яких установок. 

    Київ. пр-т Відрадний, 95

    Тел. +38 (044) 35 121 35 

    e-mail: office@aerostar.ua

    https://aerostar.ua/ua/

    12345 (No Ratings Yet)
    Загрузка...

    Комментарии