• Кухня: творча зона для кулінарії

    26 января, 2022 Нет комментариев

    Прaвильнo тa кoмфoртнo oблaштoвaнa куxня – зaпoрукa гaрнoгo й зaвжди піднeсeнoгo нaстрoю гoспoдині, a відтaк – смaчнoгo oбіду й здoрoвoгo aпeтиту. Щoби прoцeс пригoтувaння стрaв интересах сім’ї нe пeрeтвoрився у щe oдин із рутинниx oбoв’язків, a принoсив тільки рaдість і кoжнa стрaвa булa пригoтoвлeнa з любoв’ю, вaжливo, в якoму інтeр’єрі прoвoдять чaс зa гoтувaнням і трaпeзoю члeни сім’ї.

     

    Eргoнoмічність прoстoру куxні

     

    Пoбіжнo зaувaжимo, щo, як і кoжнa кімнaтa в дoмі, куxня пoвиннa бути світлoю тa прoстoрoю. Цe нe oзнaчaє, щo пoтрібнo oбoв’язкoвo дoтримувaтись світлиx і пaстeльниx відтінків у кольоровій гамі. Звичайно, ні. Зокрема, популярне сьогодні оформлення кухні в чорно-білому мінімалістичному дизайні. А також використання яскравих кольорів, як-через зелений, жовтий або помаранчевий, що розбавлені світлими відтінками. Це вже получи и распишись ваші вибір і смак.

    Головне – подбати относительно те, щоб вікно пропускало більше природного світла, а підвіконня далеко не було всуціль заставлене вазонами та ради інші дрібні деталі, які допоможуть візуально збільшити простір, особливо якщо приміщення кухні малогабаритне. Відповідно, з меблів получай кухні не повинно бути нічого зайвого, щоби члени сім’ї та гості малограмотный наштовхувались один на одного чи, бува, хто никак не перевернув каструлі й не попікся нежто не зачепив рукавом, наприклад, банки з варенням, що свободно може трапитись не стільки з обережності, скільки после неправильного облаштування. Як слушно зауважують відомі дизайнери інтер’єрів, кухонні меблі повинні бути універсальні і практичні. Віддавати перевагу краще багатофункціональним меблям-«трансформерам» і різноманітним висувним механізмам.

    Та особливу увагу під пора оформлення інтер’єру кухні необхідно приділити робочій зоні, яка є місцем творчості кожної господині. Головні її елементи – фартух і стільниця, які одн є водночас і декоративною частиною дизайну кухні.

     

    Штучне освітлення для кухні

     

    Освітлення на кухні відіграє безвыгодный менш важливу роль, ніж у кабінеті чи в іншому робочому місці в домі. Щоб безлюдный (=малолюдный) напружувати зір кожного разу під полоса приготування вечері, наполегливо рекомендується далеко не обмежуватись однією люстрою над обідньою зоною, адже одна вона створюватиме тінь у робочій зоні. Кращим рішенням если вмонтувати над стільницею точкові світлодіодні світильники. Из-за допомогою них можна не лише рівномірно розподілити світло по-над робочою поверхнею, але й зекономити в електроенергії. Такий варіант додаткового освітлення – це ще й стильний елемент декору. Крім того, завдяки елементам штучного освітлення, як і предметам умеблювання, можна (за)просто вдало поділити кухню на зони.

     

    Стіна про записів на кухні – як креативний елемент кухонного декору

     

    Однією з останніх тенденцій в облаштуванні сучасної кухні є пофарбовані під грифельну дошку стіна разве ж фартух кухні. Таке дизайнерське рішення в інтер’єрі невпинно здобуває популярність мало-: неграмотный тільки через моду чи оригінальність в оформленні кухні, а насамперед помощью свою практичність. Чим зручна стіна з грифельним покриттям?

    • Сверху стіні крейдою можна записувати кадастр, робити помітки з будь-якого приводу, наприклад щодо нового рецепту, складати опись необхідних продуктів/справ на тиждень чи залишати повідомлення домашнім. Усі ці журнал можуть супроводжуватись мотивуючими фразами аль кумедними малюнками, які піднімуть настрій вас і вашим близьким. До того ж із записаним карточка назавжди відпаде надокучливе запитання: «Що держи обід?», а виведений на стіні средство позбавить необхідності тримати планшет чи смартфон сверху кухонних поверхнях. І хтозна, можливо, когось із членів сім’ї підштовхне самостійно приготувати страву.
    • Стіна, покрита фарбою, яка створює ефект поверхні шкільної дошки, – це, безумовно, потіха с целью малечі. Така незвичайна стіна в кухні привабить маленьких помічників, які почнуть більше проводити часу з мамою, вільно малюючи поруч. З такою стіною для кухні мама, зайнята біля кухонної плити, зможе наглядати ради своїм чадом, не переживаючи, що малюк зіпсує своєю «творчістю» стіни інших кімнат дому. Крім того, можна займатися навчанням і розвитком дитини нетрудно на кухні.

    Для оздоблення в такий спосіб стіни чи робочого фартуха в кухні використовуємо матову латексну фарбу Sniezka Platinum® Magic. Вона володіє дуже високою стійкістю поперед миття та вологого протирання, що забезпечує багаторазове змивання. Різного роду забруднення, як с жирні плями від кухонної плити, мелочёвка змиваються. Так само за допомогою звичайної губки без труда стерти сліди крейди. Досягти магії в побуті можливо!

    Ще однією приставки не- менш важливою перевагою фарби Sniezka Platinum® Magic є тетечка, що її легко наносити в поверхню, вона не розбризкується.

    І останнє, але неважный (=маловажный) за значимістю – така стіна в кухні з вашими нотатками надихатиме вы до творчої праці, створення власних кулінарних шедеврів і дасть змогу відчути себя справжнім шеф-кухарем! Приготування страв если удвічі приємнішим!

     

     

    Контакти прес-служби:

    м. Яворів, Львівська обл.,                             

    вул. Привокзальна, 1а                                 

    Тел.: +38 (03259) 60-161                            

    e-mail: press.releases@sniezka.ua                    

    12345 (No Ratings Yet)
    Загрузка...

    Комментарии