• Тепло без газу

    21 августа, 2020 Нет комментариев

    Рaxунoк зa oпaлeння в кoмунaльниx плaтeжax зaзвичaй нaйбільший, і зaoщaдити нa ньoму склaднo. A щe пoтрібнo зaвжди зaлeжити від тaрифів — ціни нa гaз тa eлeктрoeнeргію підвищуються рeгулярнo. Щoб нe турбувaтися прo зрoстaння цін у мaйбутньoму, вжe сьoгoдні вaртo знaйти aльтeрнaтиву.   

    Тeплoвий нaсoс HITACHI — нaйбільш eнeргoeфeктивнe рішeння нa сьoгoднішній дeнь. Він дo 5 рaзів економніший, ніж газовий котел, і значно вигідніший из-за твердопаливний та електрокотел. А ще він безпечніший та екологічніший по (по грибы) інші системи опалення.

    Теплові насоси від HITACHI  працюють вслед за принципом «повітря-вода». Зовнішній коалиция встановлюється біля будинку. А внутрішній далеко не займає багато місця та далеко не псує концепцію дизайну. Головною особливістю даного обладнання є тетька, що майже 95% тепла виробляється з навколишнього середовища. Тільки уявіть: повітря можна використовувати як джерело теплової енергії та опалювати нею свій будинок.

    Працюють вони у типових українських кліматичних умовах — по -25ºС. Гарантія на теплові насоси Hitachi — по 3 років. 

    Важливий момент — така прием опалення не потребує спеціальних знань в (видах використання. Вона максимально проста в управлінні: “Встановив та забув” — це оборона теплові насоси.

    Універсальний прилад

    Теплий та затишний дім взимку, та прохолодний влітку помимо видимих конвекторів та кондиціонерів — це вже реальність.

    Ми прагнемо, щоб у будинку побутова техніка виглядала стильно і малограмотный загромаджувала простір. Систему опалення HITACHI можна налаштувати із широким спектром опалювальних приладів: теплою підлогою, радіаторами, інфрачервоними панелями, фанкойлами тощо.  

    Також теплові насоси використовуються у системах гарячого водопостачання.

    Впровадити таке опалення можна як бери етапі будівництва — “з нуля”, эдак і в існуючій системі. Також тепловий сифон можна об’єднати в одну систему з альтернативними джерелами енергії — наприклад, сонячними колекторами.

    У лінійці HITACHI  представлені моделі про будь-яких потреб. Наприклад, HITACHI Yutaki S80 нагріває воду предварительно +80, також це чудовий варіант, якщо ви вирішили реконструювати і оптимізувати систему опалення у будинку. HITACHI Yutaki S — ідеальний в целях нового будівництва, працює з теплою підлогою і фанкойлами. HITACHI Yutaki S Combi — його род, це одна з найбільш енергоефективних систем нате ринку з COP 5,25. Якщо шукаєте енергоефективний насасывание, який працюватиме не тільки возьми обігрів та охолодження, а ще нагріватиме воду у басейні — найімовірніший вибір Hitachi Yutaki M.  

     

    Як вибрати тепловий монжус?

    Необхідна потужність теплового насоса залежить від багатьох показників. Площа будинку, висота стелі, утеплення — ці та інші нюанси потрібно враховувати. Самостійно розраховувати, якої потужності тепловий донка вам потрібен, не рекомендується — помилки виправляти словно по нотам і дорого.  

    Офіційний дистриб’ютор HITACHI в Україні, компанія Aerostar — визнаний лідер возьми ринку кліматичної техніки. Фахівці компанії знають усі нюанси опалювальних систем і допоможуть підібрати ідеальну техніку в (видах дому. Щоб отримати допомогу у підборі кліматичної техніки заповніть заявку получи и распишись сайті https://hitachi.in.ua/ або зателефонуйте после номером вказаним на сайті.

    Пам’ятайте — щоб зробити свій житло енергоефективним та екологічним достатньо по правилам вибрати систему опалення. Не чекайте, поки рахунки вслед за комуналку стануть суттєвою статтею ваших витрат, вже разом інвестуйте у сучасні технології для вашого дому.

     

    12345 (No Ratings Yet)
    Загрузка...

    Комментарии