• Яким брамам віддають перевагу у Хмельницькому? Брама-Маркет у Львові розповідає про відмінності між секційними та розпашними воротами

    20 января, 2022 Нет комментариев

    Пoчинaючи будівництвo гaрaжу oдрaзу виникaє питaння, яку брaму oбрaти. Нaйпoширeніші типи — рoзпaшні тa сeкційні. Вoни суттєвo відрізняються, як зa зoвнішнім виглядoм, тaк і зa eксплуaтaційними мoжливoстями. Сьoгoдні brama-market.lviv.ua рoзпoвість прo їx нeдoліки тa пeрeвaги. Якщo бaжaєтe пoзнaйoмитись з тeплими вoрoтaми з сeндвіч-пaнeлeй пeрexoдьтe зa пoсилaнням — https://brama-market.lviv.ua/products/category/kruzik-vorota-garazhni.

    Пeрeвaги встaнoвлeння сeкційниx мoдeлeй

    Кoнструкція підйомних воріт — лента, що складається з сендвічів з’єднаних проміжними петлями. Подле відкритті полотно пересувається в гору фіксуючись під стелею.

    Переваги секційних гаражних воріт:

    1. Безпечність використання. Майже всі сучасні виробники возле виготовленні воріт на гараж передбачають захисний механізм від защемлення пальців. Фотоелементи неважный (=маловажный) дозволяють зачинятись, якщо в проємі знаходиться людина.

    2. Захист від злому. Це, звичайно, основна функція гаражних воріт, яку секційні моделі виконують получи и распишись 100%. По-перше, розміщення секцій та прилягання полотна по корпусу не дозволяють підважування. Согласно-друге, встановлюють ригельні замки та автоматичні приводи.

    3. Тиха робота. Хід воріт плавний і звуків немає.

    4. Спосіб управління. Власник може самостійно обрати ручне чи автоматичне керування встановлювати. Перший варіант в початковому комплекті. Щодо автоматики — необхідне встановлення електроприводу.

    5. Зовнішній вигляд. Оформлення панелей безперечно радує різноманіттям.

    6. Довговічність. Пропилеи з торсійним механізмом витримують до 25 000 повних робочих циклів, тобто приблизно 17 років.

    7. Захист від погодних негараздів. Добре протистояють дії вітру та зберігають комфортну температуру. Антикорозійні властивості допомагають боротись з впливом вологи та речовин з атмосфери.

    Якщо говорити для недоліки, то це вища вартість (від 550 євро). Помітимо, що періодично необхідно перевіряти механізми системи.

    Переваги та недоліки двостулкових ворітних систем

    Розпашні моделі — класичний варіант, котрий з давніх часів використовується в гаражному будівництві. Конструкція складається з двох стулок, конопля та петель. Відгуки про розпашні торана позитивні від людей, що цінять традиції.

    Переваги встановлення розпашніх воріт:

    1. Простий подгонка. При відповідних вміннях нескладно зробити самостійну установку.

    2. Спосіб управління. Як і в попередньому випадку, може бути ручним ли автоматичним.

    3. Вартість. Такі брами коштують менше ніж секційні. Кінцева ціна залежить від розміру та дизайну. Наприклад, моделі з сендвічів коштують дорожче ніж з профнастилу.

    Впредь до недоліків можна віднести складність подальшого сервісного обслуговування, оскільки постійно крестины стежити за станом комплектуючих. Низькі теплоізоляційні властивості (включення, моделі з сендвічів). Вартість автоматики вища.

    Які послуги пропонує «Дебаркадер-МАРКЕТ» у Хмельницькому?

    Ви можете зробити замовлення відвідавши brama-market.lviv.ua. У нас представлено безбрежный вибір ворітних систем. Телефонуйте вслед номерами +38 (067) 348-83-99 або +38 (050) 160-46-11 та отримайте найповнішу інформацію ровно по останнім новинкам та пропозиціям. Для того того щоб поглянути на макети панелей, приводів та аксесуарів своїми очима приходьте в офіс «Дебаркадер-МАРКЕТ» у Хмельницькому (вул. Озерна, буд. 16).

    Вартість если розраховано за 5 хвилин. Вам покажуть варіанти фактур та оформлення панелей. Отримаєте відповіді получи всі питання. Монтаж робимо по части всій країні. Гарантія — 3 роки.

    12345 (No Ratings Yet)
    Загрузка...

    Комментарии